Over ons

“We merkten dat mensen gewend zijn geraakt aan rondslingerende bidons en niet bewust zijn van de gevaren”

Bidon Station is opgericht door drie vrienden die allemaal actief zijn binnen de voetbalvereniging van onze kinderen. Wij zijn trainer, coach en commissaris, en daarnaast runnen wij ook nog onze eigen voetbalschool. Hierdoor zijn we zeven dagen per week betrokken bij het voetbal, zowel op als naast het veld, en maken we allerlei leuke dingen mee tijdens wedstrijden en trainingen.

Met onze kinderen bedoelen we niet alleen onze eigen kinderen, maar ook de kinderen uit onze teams. We hebben veel passie en plezier in het beoefenen van hun favoriete sport.

Het idee voor het Bidon Station ontstond tijdens een training toen een kind struikelde over een rondslingerende bidon en geblesseerd raakte voor de volgende wedstrijd. We merkten dat mensen gewend zijn geraakt aan rondslingerende bidons en niet bewust zijn van de gevaren. Daarnaast raken bidons vaak kwijt en zitten onder zand en korreltjes wat natuurlijk erg onhygiënisch is.

Met het Bidon Station bieden we een oplossing voor al deze problemen.

Over Bidon Station

Wij hebben met het ontwikkelen van het Bidon Station een oplossing gevonden voor een bekend probleem: rondslingerende bidons op het veld. Onze missie was om niet alleen een functioneel, maar ook een duurzaam product te creëren waarmee clubs en verenigingen extra omzet kunnen genereren. De Bidon Stations zijn gemaakt van hoogwaardig staal, waardoor ze meer dan 10 jaar meegaan.

Start vandaag met extra geld verdienen voor jouw vereniging en koop Bidon Stations!

Menu