Over ons

“We create new products because, where one sees a problem we see a solution…”

Bidon Station is bedacht en opgericht door drie vrienden die een actieve rol spelen binnen de voetbalvereniging onze kinderen; trainer, coach, commissaris en wij runnen daarnaast ook nog een eigen voetbalschool. Zo staan wij zeven dagen in de week langs en in het veld en maken wij de leukste dingen mee tijdens de wedstrijden en trainingen van onze kinderen.

En met onze kinderen bedoelen wij niet alleen onze eigen kinderen maar ook de kinderen uit onze teams die wij elke dag met veel passie en plezier hun favoriete sport laten beoefenen.

Het idee van het Bidon Station ontstond tijdens een training waarbij een kind struikelde over een rondslingerende Bidon en geblesseerd was voor de volgende wedstrijd. Iedereen is gewend geraakt aan de rondslingerende bidons en zien daardoor de gevaren er niet of niet meer van in. Net als de Bidons die altijd kwijtraken, verwisseld worden en mee gegooid wordt.
Met het Bidon Station hebben wij dus in een klap de oplossing gevonden voor al deze situaties.

Over Bidon Station

Met het ontwikkelen van het Bidon Station hebben wij een oplossingen gevonden voor een herkenbaar probleem; rondslingerende bidons die langs en in het veld liggen.
Onze missie was om naast een functioneel product ook een duurzaam product te ontwikkelen waarmee de clubs/verenigingen extra omzet kunnen genereren.
De Bidon Stations zijn gemaakt van het beste materiaal staal. Hierdoor gaan de Bidon Stations meer dan 10 jaar mee.

Start vandaag met extra geld verdienen voor jouw vereniging en koop Bidon Stations!

Menu